ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210 92 26 666

Η εταιρεία

Η εταιρεία

Η LUXURY CARS FOR RENT δημιουργήθηκε το 1967 και αποτελεί προϊόν της ΜΙΧ. ΣΤΑΜΟΥ ΑΕ, όταν μετά από 52 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου αποφάσισε να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερες ανέσεις στο πελατολόγιό της, μέσα από την ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων.
Φυσικά, όταν μιλάμε για πολυτέλεια, δε νοείται καμία έκπτωση στις παροχές. Έτσι, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, δημιουργήσαμε σταδιακά το μεγαλύτερο στόλο πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με σκοπό να καλύπτουμε κάθε πιθανή επιθυμία στις οδικές μεταφορές.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την LUXURY CARS FOR RENT είναι:

  • Πολυτελής μεταφορά ατόμων σε οποιοδήποτε σημείο εντός της Ελλάδος.
  • Πολυτελής μεταφορά ατόμων από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
  • Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων με ή χωρίς οδηγό για γάμους και λοιπές επίσημες εκδηλώσεις.
  • Μακροχρόνια μίσθωση πολυτελών αυτοκινήτων.


*Παροχή οδηγού κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερόμενου.

Το κοινό που ενοικιάζει πολυτελή αυτοκίνητα για τις μεταφορές του είναι από τα πλέον απαιτητικά. Για αυτό το λόγο, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας, είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες του. Έτσι, ανανεώνοντας διαρκώς το στόλο μας, τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή είναι τελευταία μοντέλα MERCEDES όλων των τύπων (από MERCEDES C-200 έως MERCEDES S-600), BMW, OFF ROAD/JEEP (όπως BMW X5, VOLVO XC-90, MERCEDES G-500), καθώς επίσης και πολυτελή MINI-VAN 8 – 9 θέσεων.

Η εμπειρία μας δεν περιορίζεται μονάχα στις απλές μεταφορές. Εξυπηρετούμε μεταξύ άλλων με επιτυχία συνέδρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναντήσεις αρχηγών κρατών και VIP transfers, ενώ στο μόνιμο πελατολόγιο μας βρίσκονται Τράπεζες, επιχειρήσεις του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, μεγάλα τουριστικά Πρακτορεία και σοβαρές επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα.

Γνωρίζουμε ακριβώς πώς να σας εξυπηρετήσουμε και θα χαρούμε πολύ να φανούμε χρήσιμοι στις εξατομικευμένες ανάγκες σας, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των στόχων σας.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Οι αξίες μας

Ασφάλεια

Τα οχήματα που παρέχουμε δεν είναι απλά τα πιο καινούρια μοντέλα της κατηγορίας τους, αλλά τηρούν και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές όσον αφορά την ασφάλεια. Σκοπός μας να απολαμβάνετε τη διαδρομή δίχως καμία άλλη έγνοια.

Εξατομίκευση

Η μακρά πορεία μας στην εξυπηρέτησης ενός ευρέος πελατολογίου μάς έχει χαρίσει την ικανότητα να κατανοούμε την ανάγκη του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και να του προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία μετακίνησης.

Πολυτέλεια

Η πολυτέλεια για εμάς δεν αφορά μόνο τα μοντέλα αυτοκινήτων που παρέχουμε, αλλά περιλαμβάνει το σύνολο των υπηρεσιών και της επαφής μας με τον πελάτη, από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδρομής του.

Εμπιστοσύνη

Καθώς διαθέτουμε πολυετή πείρα στο χώρο, βασική μας αρχή είναι να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρό μας τον άνθρωπο και το πώς μπορούμε να τον βοηθήσουμε να επιτύχει το σκοπό του.

Αλέξης Κωνσταντόπουλος

Η μετακίνησή μου με την ΜΙΧ. ΣΤΑΜΟΥ Α.Ε. ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Το όνομα της εταιρείας είναι συνυφασμένο με την πολυτέλεια και την ασφάλεια και το απέδειξε στην πράξη. Περιμένω ήδη την επόμενη διαδρομή μου.

Γιάννης Μυλωνάς

Επέλεξα την ενοικίαση Cabrio αυτοκινήτου για το γάμο μου και σίγουρα αυτή η μέρα θα μας μείνει αξέχαστη! Αν θέλετε να νιώσετε πως παντρεύεστε σαν πρωταγωνιστές σε ταινία τότε η ΜΙΧ. ΣΤΑΜΟΥ Α.Ε. είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε!

Έφη Αναστασοπούλου

Το πιο άχαρο μέρος των ταξιδιών μου ήταν η στιγμή που φτάνω στο αεροδρόμιο μέχρι να βρεθώ στον τελικό προορισμό μου. Μετά από την άψογη και άνετή μου μετακίνηση μέσω των πολυτελών οχημάτων της ΜΙΧ. ΣΤΑΜΟΥ Α.Ε. είναι η στιγμή που θα περιμένω να έρθει στο μέλλον.

Βασίλης Πασχαλίδης

Άψογη συνεννόηση, επαγγελματική εξυπηρέτηση, αξέχαστη εμπειρία. Εταιρείες σαν την ΜΙΧ. ΣΤΑΜΟΥ Α.Ε. προωθούν τον συνεδριακό τουρισμό στην πράξη. Σίγουρα θα τους προτιμήσω ξανά στο μέλλον.