ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210 92 26 666

  €380,00

  Προτιμήστε μια μονοήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο και επισκεφθείτε τις Μυκήνες, την Επίδαυρο, το Ναύπλιο και την Αρχαία Κόρινθο, γνωρίζοντας από κοντά ορισμένα από τα σημαντικότερα κέντρα του ελληνικού πολιτισμού. Οι διάσημες Μυκήνες, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και η πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, σας περιμένουν για να σας αποκαλύψουν την μακραίωνη τους ιστορία και το σίγουρο είναι ότι θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

  Ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ένα από τα πλέον σημαντικά ιστορικά μνημεία του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, συγκεντρώνοντας πλήθος τουριστών από κάθε γωνιά της γης. Οι  Μυκήνες είναι αρχαία πόλη του νομού Αργολίδας και βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα. Ξεκινώντας την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο, μπορεί κάποιος να θαυμάσει τα σπουδαία ανάκτορα των Μυκηνών, τα οποία άρχισαν να οικοδομούνται στο υψηλότερο σημείο του λόφου κατά την Υστεροελλαδική περίοδο, περί το 1350 π.χ.

  Η Επίδαυρος είναι ο σημαντικότερος αρχαίος τόπος λατρείας του θεού Ασκληπιού, χτισμένη σε έναν απάνεμο γραφικό κόλπο μπορεί να υπερηφανεύεται τόσο για την ασύγκριτη φυσική ομορφιά όσο και για το ότι πρόκειται ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής -και όχι μόνο- κληρονομιάς. Σήμερα, την μεγαλύτερη προσοχή προσελκύει το διάσημο μεγάλο θέατρο της Επιδαύρου.

  Το Ναύπλιο, πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, είναι μια γραφική πόλη με σπουδαία ιστορική και πολιτισμική παράδοση. Χτισμένη στους πρόποδες δύο φρουρίων, του Παλαμηδίου και της Ακροναυπλίας, αριθμεί σήμερα περίπου 19.000 κατοίκους και παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη.

  Tour Program

  Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ
  -ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
  -ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  -ΜΥΚΗΝΕΣ
  -ΝΑΥΠΛΙΟ
  -ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
  -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Σύνολο
  €240,00

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακλώ καλέστε μας:

  210 92 26 666

  Προτεινόμενες εκδρομές

  Μυθική Πελοπόννησος

  €380,00

  Ημερήσια

  ΑΘΗΝΑ – ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Μάθετε Περισσότερα
  Δελφοί

  €380,00

  Ημερήσια

  ΑΘΗΝΑ – ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΛΦΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Μάθετε Περισσότερα