ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210 92 26 666

  €700,00

  Περιλαμβάνει
  Εισιτήρια
  Δείπνο σε εστιατόριο
  Ασφάλεια ταξιδιού
  Επίσκεψη σε μουσείο

  Η Αθήνα είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, καθώς από τη νεολιθική εποχή μέχρι και σήμερα δεν έπαυσε ποτέ να κατοικείται. Είναι μια πόλη με απεριόριστες επιλογές και πολλές αντιθέσεις που σε κάνουν να την ερωτευτείς!

  Το Μουσείο Ακρόπολης είναι ένα αρχαιολογικό μουσείο επικεντρωμένο στα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών. Το μουσείο χτίστηκε για να στεγάσει κάθε αντικείμενο που έχει βρεθεί πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στους πρόποδές του.

  Η Ακρόπολη των Αθηνών, ο επονομαζόμενος «ιερός βράχος», είναι ο πιο σημαντικός αρχαιολογικός χώρος στην Ελλάδα και βρίσκεται σε λόφο στο κέντρο της σημερινής Αθήνας. Στην Ακρόπολη υπάρχουν τρεις αρχαίοι ναοί, ο Παρθενώνας, το Ερέχθειο και ο ναός της Απτέρου Νίκης. Επίσης, υπάρχει και η μνημειακή είσοδος, τα Προπύλαια. Όλα τα μνημεία της Ακρόπολης είναι κατασκευασμένα από Πεντελικό μάρμαρο και χτίστηκαν κατά το Χρυσό αιώνα του Περικλή, την επονομαζόμενη Κλασική Περίοδο (450-330 π.Χ.).

  Τα Μετέωρα δημιουργούν ένα τοπίο που σε μαγεύει. Είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για τη φυσική ομορφιά των βράχων, καθώς και για τα μοναστήρια που βρίσκονται σε κάποιες από τις παρυφές τους.

  Στους Δελφούς, θα βιώσετε μια αρμονία που δένει θεούς και ανθρώπους. Στον Ομφαλό της γης, όπως ονομάζονταν οι Δελφοί, βρισκόταν το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου, η φήμη του οποίου ξεπέρασε τα στενά όρια της Ελλάδας, κάτι που αποδεικνύεται από τα ευρήματα των ανασκαφών που έφεραν στο φως αφιερώματα από τη Συρία και την Αρμενία.

  Tour Program

  Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ
  -ΔΕΛΦΟΙ
  -ΜΕΤΕΩΡΑ
  -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Σύνολο
  €240,00

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακλώ καλέστε μας:

  210 92 26 666

  Προτεινόμενες εκδρομές

  Μυθική Πελοπόννησος

  €380,00

  Ημερήσια

  ΑΘΗΝΑ – ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Μάθετε Περισσότερα
  Δελφοί

  €380,00

  Ημερήσια

  ΑΘΗΝΑ – ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΛΦΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Μάθετε Περισσότερα