ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210 92 26 666

  €750,00

  Η Σπάρτη είναι πόλη της Πελοποννήσου και πρωτεύουσα του Νομού Λακωνίας. Η περιοχή έχει μακραίωνη ιστορία, τόσο στην Αρχαιότητα και στο Μεσαίωνα, αλλά και τη Νεότερη Εποχή.

  Έχοντας στο «θησαυροφυλάκιο» της ένα ένδοξο παρελθόν, το οποίο άφησε το αποτύπωμά του με χρυσά γράμματα στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια ιστορία, η Σπάρτη αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου! Είναι ένας τόπος που θα σας εκπλήξει με τις εναλλαγές των τοπίων του, τη μοναδική του φύση και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατά του.

  Η Σπάρτη διατηρεί κάτι από την δόξα του παρελθόντος, αφού περιβάλλεται από  σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως την Ακρόπολη της Σπάρτης, η οποία βρίσκεται πίσω από το μεγαλοπρεπές άγαλμα του Βασιλέως Λεωνίδα στο Εθνικό Στάδιο της Σπάρτης. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης στη νότια πλευρά της Ακρόπολης, εκεί όπου συνεδρίαζαν κατά την αρχαιότητα οι Έφοροι.

  Το Γύθειο βρίσκεται στη νότια Πελοπόννησο, στο νομό Λακωνίας. Είναι χτισμένο στους πρόποδες του όρους Ακούμαρος και βρέχεται από τον Λακωνικό κόλπο. Αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λακωνίας μετά την Σπάρτη και είναι έδρα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Είναι μια πανέμορφη πόλη με ένα γραφικό λιμάνι, νεοκλασικά σπίτια που σκαρφαλώνουν αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού και κατά μήκος του παραλιακού δρόμο.

  Η Μονεμβασιά, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» ή το «πετρωμένο καράβι» του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου, που γεννήθηκε εδώ, σας φωνάζει για άμεση επιβίβαση για ένα ταξίδι στο χρόνο. Περιπλανηθείτε σε αυτόν τον μοναδικά συντηρημένο μεσαιωνικό οικισμό στην Πελοπόννησο, με τα θολωτά του σοκάκια, τις εκκλησιές και τα αρχοντικά. Βουτήξτε στις ονειρεμένες παραλίες και απολαύστε τις σύγχρονες ανέσεις, τις γεύσεις και το κρασί της. Την πόθησαν πολλοί: ιππότες, πειρατές, σταυροφόροι και αυτοκράτορες. Σειρά σας να την ανακαλύψετε!

  Tour Program

  Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ
  -ΜΥΣΤΡΑΣ
  -ΣΠΑΡΤΗ
  -ΓΥΘΕΙΟ
  -ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
  -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Σύνολο
  €240,00

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακλώ καλέστε μας:

  210 92 26 666

  Προτεινόμενες εκδρομές

  Μυθική Πελοπόννησος

  €380,00

  Ημερήσια

  ΑΘΗΝΑ – ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Μάθετε Περισσότερα
  Δελφοί

  €380,00

  Ημερήσια

  ΑΘΗΝΑ – ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΛΦΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

  Μάθετε Περισσότερα